Generel information

Kirken er tegnet af arkitekt Carl R. Frederiksen og opført i 1956-57.

Menigheden har i dag omkring 2.700 medlemmer. Ud over de danske medlemmer kommer en stor del af menigheden fra mange andre lande, herunder Philippinerne, Vietnam og Spanien.

I kirkens alter findes relikvier af:

Den hellige Januarius:
Januarius var en kristen martyr i 200-tallet, biskop af Benevento . Hans relikvier bevares i domkirken i Napoli. Blandt dem er en ampul med Januarius’ blod, der på festdage jævnligt bliver flydende og fremvises. Han afbildes som biskop.

Den hellige Teresa af Avila:
Teresa de Jesús, Teresa fra Ávila, 28.3.1515-4.10.1582, spansk karmeliternonne og mystiker, født i Ávila af adelig familie og 1535 optaget i byens karmeliterkloster; her gennemgik hun en konfliktfyldt sjælelig udvikling, hvorunder hun blev grebet af mystikken og indså nødvendigheden af at reformere ordenslivet.

Den hellige Maria Goretti:
Maria Teresa Goretti (16. oktober 1890 – 6. juli 1902) er en italiensk jomfrumartyr fra den katolske kirke og en af ​​de yngste helgener, der er blevet kanoniseret. Hun blev født i en bondefamilie. Hendes far døde, da hun var ni, og familien måtte dele hus med en anden familie, Serenellis. Hun overtog huslige pligter, mens hendes mor og søskende arbejdede på markerne. En eftermiddag gjorde Alessandro, familien Serenelli’s 20-årige søn, seksuelle tilnærmelser over for hende. Da hun nægtede at underkaste sig ham, stak han hende 14 gange. Hun blev bragt til hospitalet, men hun døde og tilgav ham. Han blev anholdt, dømt og fængslet. Under fængslingen omvendte han sig. Efter 27 år blev han løsladt fra fængslet og besøgte hendes mor for at bede om tilgivelse, hvilket hun gav. Han blev senere lægbror i et kapucinerkloster og døde i 1970. Hun blev saligkåret i 1947 og kanoniseret i 1950. 

Hver søndag fejres derfor både en dansk og engelsk messe.
Den tredje søndag i måneden fejres portugisisk messe.

Den vietnamesiske del af menigheden fejrer deres egen messe en lørdag om måneden.

Den første søndag i måneden afholdes en børnemesse.