Firmelse/Confirmation

”Ved Firmelsens sakramente knyttes de døbte mere fuldkomment til Kirken og beriges med en særlig kraft fra Helligånden”

Firmelse 2022

Undervisningen foregår hver lørdag eftermiddag efterfulgt af en messe klokken 17, og messen er en del af undervisningen.
Der er ingen undervisning i skoleferier.

Undervisningen starter i kirken lørdag den 4. september 2021.

Forældre er indbudt den første gang, så de kan hilse på underviserne og sognepræsten og høre om forløbet, og derefter undervises de unge selv.

Spørgsmål eller andet kan også ske til sognepræsten eller til sognesekretæren på sklk(at)katolsk.dk.

Tilmeldingsblanketten, som du finder her på siden,  skal udfyldes og sendes/afleveres
til sognesekretæren senest mandag den 1. september 2021.

Underviser: Eric Maillet samt Martin Ebert og Sebastian Olden-Jørgensen (suppleanter).

Firmelsen foregår under en højtidelig messe med deltagelse af biskoppen lørdag den XXXX 2022  klokken 10 (opdateres snarest).

Dokumenter:

Dåbsattest

Tilmeldings blanket

Her finder du tilmeldings blanketten: Oplysninger-firmelses-skema

Til dækning af kirkens udgifter vil der blive opkrævet et gebyr på 500 DKK. Dette opkræves under forløbet.

English:

Confirmation 2022

The education to prepare for the confirmation will take place in the church every Saturday followed by the mass at 17:00 (except during school holidays) . The holy mass is a part of the education.

The education will start in the church on Sunday, September 13th 2020 with the mass at 10:00.

Parents and family are welcome to participate the first time in order to meet the teachers and the parish preast and be informed about the education schedule.

Questions etc. can be directed to the parish priest or to the parish secretary: sklk(at)katolsk.dk.

You will find the registration form above. We will also need a copy of the child’s baptism certificate.

Please give the documents to the parish secretary no later than Monday, September 1st, 2021.

The enrollment form is available here: Confirmation Enrollment

A fee of 500 DKK will be charged to cover the expenses. We will inform you later about the payment.

The confirmation will take place during a solemn mass with the participation of our bishop in May, 2022.