Førstekommunion/First communion

”Eukaristien er kilden til og højdepunkter i hele det kristne liv”.

Førstekommunion 2022

Undervisningen foregår hver søndag efter messen kl. 11.15-12.15, og messen er en del af undervisningen.
En søndag i hver måned vil der være undervisning klokken 10 og børnemesse klokken 11.30.

Der er ikke undervisning i skoleferier.

Undervisningen starter søndag d. 12. september 2021 med messen kl. 10.00.

Forældre er meget velkomne den første gang, så de kan se underviserne og høre om forløbet, og derefter undervises børnene selv.

Spørgsmål eller andre henvendelser kan også ske til sognesekretæren  på mail sklk(at)katolsk.dk.

Vi glæder os til at se dig og dit barn!

Tilmeldingsblanketten, som du finder her på siden,  skal udfyldes og sendes/afleveres til sognesekretæren senest mandag den 6. september 2021.

Undervisere: Jan Schou og Maria Tran.

Til dækning af kirkens udgifter vil der blive opkrævet et gebyr på 500 DKK.
Du vil modtage en mail vedrørende betalingen.

Førstekommunionen foregår under en højtidelig messe søndag den 1. maj 2022 klokken 10.00.

Dokumenter:

Barnets dåbsattest
Tilmeldings blanket

Her finder du tilmeldingsblanketten: Oplysninger-førstekommunions-skema

English:

First communion 2022

The education will take place after the mass every Sunday (except at School Holidays) at 11.15-12.15. The mass at 10:00  is a part of the education.
One Sunday in every month the education will start at 10:00 followed by a mass for the children at 11:30.
The education will start at Sunday, September 11th, 2021 with the mass at  10.00.
Parents are welcome to participate in the education the first Sunday.

Please fill out the enrollment form and return it to the church office.
We will also need a copy of the child’s baptismal certificate.

You can download the enrollment form here: First communion enrollment

A fee of 500 DKK will be charged to cover the expenses.
You will receive a mail regarding the payment.

The first communion in 2022 will take place during a holy mass at Sunday,  May 1st, at 10:00.