Førstekommunion/First communion

”Eukaristien er kilden til og højdepunkter i hele det kristne liv”.

Undervisningen foregår hver søndag efter messen kl. 11.15-12.15, og messen er en del af undervisningen.
Første søndag i hver måned vil der ikke være undervisning, men i stedet børnemesse klokken 15.00.

Der er ikke undervisning i skoleferier.

Undervisningen starter søndag d. 11. september 2022 med messen kl. 10.00 med et forældremøde.

Spørgsmål eller andre henvendelser kan også ske til sognesekretæren  på mail sklk(at)katolsk.dk.

Vi glæder os til at se dig og dit barn!

Tilmeldingsblanketten, som du finder her på siden,  skal udfyldes og sendes/afleveres til sognesekretæren senest mandag den 5. september 2022.

Undervisere: Jan Schou og Maria Tran.

Til dækning af kirkens udgifter vil der blive opkrævet et gebyr på 500 DKK.
Du vil modtage en mail vedrørende betalingen.

Førstekommunionen foregår under en højtidelig messe lørdag den 29. april 2023 klokken 10.00.

Dokumenter:

Barnets dåbsattest
Tilmeldingsblanket

Her finder du tilmeldingsblanketten:

Tilmeldingsblanket

Her finder du undervisningsoversigten for 2022-2023:

Undervisningsoversigt – 2022-2023

English:

The education will take place after the mass every Sunday (except at School Holidays) at 11.15-12.15. The mass at 10:00  is a part of the education.
First Sunday in every month the education will be replaced by a mass for the children at 15:00.

The education will start at Sunday, September 11th, 2022 with the mass at  10.00. This first session will be for parents and family.

Please fill out the enrollment form and return it to the church office.
We will also need a copy of the child’s baptismal certificate.

You can download the enrollment form here:

Tilmeldingsblanket

A fee of 500 DKK will be charged to cover the expenses.
You will receive a mail regarding the payment.

The first communion in 2023 will take place during a holy mass at Saturday,  April 29th, at 10:00.

Førstekommunion 2022: