Sommerfest søndag den 26. august

Vi glæder os til at holde menighedens sommerfest søndag den 26. august i menighedssalen efter formiddagsmessen.

Vi tager, sådan som vi plejer, en ret mad med, som kan anvendes til en fælles buffet. Tag gerne med til en ekstra person!

Drikkevarer kan købes.

Tilmelding sker ved at skrive sig på listen i kirken. Tilmelding kan også ske på mail gclorenz(at)gmail.com.

Caritas rådgivning

Caritas tilbyder åben rådgivning – både på dansk og på andre sprog:

Hvad er Caritas Center?

Caritas Center Stenosgade er et sted, hvor frivillige, som hovedsagelig rekrutteres fra de katolske sogne i hovedstadsområdet, vil skabe tilbud for mennesker med forskellige sociale behov.
Det sociale arbejde i centeret handler både om at rådgive i konkrete vanskelige situationer, og om at forebygge og imødegå problemer gennem fællesskab.

Hvem kan henvende sig?

Alle er velkomne til at deltage i aktiviteterne og henvende sig til rådgivningen, uanset etnisk, religiøs eller social baggrund.

Kontakt projektkoordinator Naja Mottelson for generel information om centeret, spørgsmål om tilbuddene eller hvis du vil være med som frivillig:

Naja W. Mottelson

nmo@caritas.dk

Pastoralrådet

På weekendens møde på Magleås den 2.-3. juni konstituerede det nyvalgte pastoralråd sig med nyt forretningsudvalg, herunder ny formand og næstformand.

Menighedens repræsentant Michele Marques Fejø  blev valgt til forretningsudvalget.

Vi ønsker Michele tillykke med valget!

Økumenisk kirkevandring

Den økumeniske kirkevandring finder i år sted torsdag d. 14. juni kl. 18.30 – ca. 21.00.

Økumeni er et pænt ord for det, der sker, når kristne kirker sætter deres forskelligheder i baggrunden og
fokuserer på det, der er fælles: nemlig troen på Jesus Kristus.

Vi er 5 kirker, der går sammen ud i den dejlige lune sommeraften. Undervejs får vi 3 andagter om,
hvad det vil sige at være kirke, inden vi slutter af med en kop aftenkaffe i Christianskirken.

Programmet er:

18.30: Lyngby Frikirke, Toftebæksvej 13
Ca. 19.30: Baptistkirken, Odinsvej 1
Ca. 20.15: Christianskirken i Lyngby, Chr. Xs Alle 120

Alle er velkomne, tilmelding er ikke nødvendig. Er du dårligt gående, så kom med alligevel,
der vil være mulighed for at få kørelejlighed. Kontakt Lisa Tikkanen Pagh, hvis du ønsker kørsel.