Menighedens adventsfest

Indbydelse til menighedens adventsfest søndag den 2. december 2018:

Du er velkommen til at deltage i menighedens adventsfest i menighedssalen efter formiddagsmessen.

Deltagelse er gratis, men deltagerne bedes medbringe en ret til fælles buffet.

Tilmelding sker på tilmeldingslisten i kirken!

Festudvalget

Sommerfest søndag den 26. august

Vi glæder os til at holde menighedens sommerfest søndag den 26. august i menighedssalen efter formiddagsmessen.

Vi tager, sådan som vi plejer, en ret mad med, som kan anvendes til en fælles buffet. Tag gerne med til en ekstra person!

Drikkevarer kan købes.

Tilmelding sker ved at skrive sig på listen i kirken. Tilmelding kan også ske på mail gclorenz(at)gmail.com.

Caritas rådgivning

Caritas tilbyder åben rådgivning – både på dansk og på andre sprog:

Hvad er Caritas Center?

Caritas Center Stenosgade er et sted, hvor frivillige, som hovedsagelig rekrutteres fra de katolske sogne i hovedstadsområdet, vil skabe tilbud for mennesker med forskellige sociale behov.
Det sociale arbejde i centeret handler både om at rådgive i konkrete vanskelige situationer, og om at forebygge og imødegå problemer gennem fællesskab.

Hvem kan henvende sig?

Alle er velkomne til at deltage i aktiviteterne og henvende sig til rådgivningen, uanset etnisk, religiøs eller social baggrund.

Kontakt projektkoordinator Naja Mottelson for generel information om centeret, spørgsmål om tilbuddene eller hvis du vil være med som frivillig:

Naja W. Mottelson

nmo@caritas.dk