Firmelse

”Ved Firmelsens sakramente knyttes de døbte mere fuldkomment til Kirken og beriges med en særlig kraft fra Helligånden”

Firmelse 2019

Firmelsen foregår under en højtidelig messe med deltagelse af biskoppen klokken 16.00 den 11. maj 2019.

Undervisningen foregår hver søndag efter messen fra klokken 11.15 til 12.15, og messen er en del af undervisningen.

Undervisningen er startet i kirken søndag den 9. september 2018 med messen klokken 10.00.

Forældre er indbudt den første gang, så de kan hilse på underviserne og sognepræsten og høre om forløbet,
og derefter undervises de unge selv.

Spørgsmål eller andet kan også ske på: ericmaillet(at)gmail.com eller til sognesekretæren på sklk(at)katolsk.dk.

Tilmeldingsblanket findes på denne side. Den skal udfyldes og sendes/afleveres til sognesekretæren.

Underviser: Eric Maillet og Martin Ebert (suppleant).

Dokumenter:

Dåbsattest