Firmelse

”Ved Firmelsens sakramente knyttes de døbte mere fuldkomment til Kirken og beriges med en særlig kraft fra Helligånden”

Firmelse 2019

Firmelsen foregår under en højtidelig messe med deltagelse af biskoppen lørdag den 11. maj 2019 klokken 16.00 .

Firmelse 2020

Firmelsen foregår under en højtidelig messe med deltagelse af biskoppen  lørdag den 30. maj 2020 klokken 16.00.

Undervisningen foregår hver søndag efter messen fra klokken 11.15 til 12.15, og messen er en del af undervisningen.
Der er ingen undervisning i skoleferier.

Undervisningen starter i kirken søndag den 1. september 2019 med messen klokken 10.00.

Forældre er indbudt den første gang, så de kan hilse på underviserne og sognepræsten og høre om forløbet,
og derefter undervises de unge selv.

Spørgsmål eller andet kan også ske på: ericmaillet(at)gmail.com eller til sognesekretæren på sklk(at)katolsk.dk.

Tilmeldingsblanketten, som du finder her på siden,  skal udfyldes og sendes/afleveres
til sognesekretæren senest mandag den 18. august 2019..

Underviser: Eric Maillet samt Martin Ebert og Sebastian Olden-Jørgensen (suppleanter).

Dokumenter:

Dåbsattest